Liefs uit MoskouBegin juli 2021 verschijnt de nieuwe Texelse thriller met de intrigerende titel Liefs uit Moskou.

In de kapiteinshut van museum-onderzeeboot de Tonijn in Den Helder wordt het ontzielde  lichaam gevonden van een jonge vrouw. Een dag later wordt op Texel nog een vrouw dood aangetroffen in een huis op vakantiepark De Krim. De Texelse rechercheur Lone Telander en haar team staan aanvankelijk voor een raadsel. Gaandeweg het onderzoek ontstaat het vermoeden van een Russische connectie waarbij (onder)officieren van de marine mogelijk een rol spelen. Lukt het de excentrieke Telander en haar collega’s om deze complexe zaak op te lossen?

Liefs uit Moskou is de zesde Texelse thriller in de reeks die in 2014 begon. Reacties op eerdere boeken in de reeks:

‘Een link met de Milennium-trilogie is snel gelegd, maar Drift blijft een spannende thriller van Hollandse bodem.’ (Viva)

‘Een makkelijk weg te lezen boek (ideaal voor op vakantie!), met een intrigerend hoofdpersonage en een sterke plot.’ (Boekboetiek)

‘Overtuigende personages, een heerlijke schrijfstijl, spanning, sex, drugs en rock&roll. Na het lezen van deze Lone Telander thriller kijk ik zeker uit naar een vervolg, want dit boek smaakt absoluut naar meer.’ (www.vrouwenthriller.nl)

‘De plot van Kaap Moord is niet verkeerd’ (Thrillergids Vrij Nederland)

 

Het boek is vanaf begin juli 2021 verkrijgbaar voor € 15,40 in de boekhandel en te bestellen in onze webwinkel.